Artikel

  • Cikkek 2023. November 02.

    Újra indul a Kiscsoportvezető képzés januártól

    Eddig több, mint 100-an vettek már részt a három lépcsős tanfolyamon. Az első hét alkalommal a kiscsoportvezetés alapjaival ismerkedhetnek a résztvevők és egyből a gyakorlatba ültethetik megszerzett tudásukat. Az online tanfolyamon ugyanis mindenki az első alkalomtól kezdve egy kiscsoport tagjává válik, ahol a csoportvezetést és a rendszeres felelőstársi kapcsolatot tanulhatja és ápolhatja.

    Kiscsoportos szolgálat 2021. Február 15.

    Mozgalmat indítunk!

    2020 nyarán egy különleges tanfolyam kezdődött az online térben. Szabó László lelkész testvérünk, a missziológia elméletének és gyakorlatának ismerője egy maréknyi fiatal csapatával álmodta meg ...

    Kiscsoportos szolgálat 2021. Március 19.

    Miért alapítsunk új közösségeket?

    Biztosan mindannyian átéltük már, milyen tragédia egy szeretetkapcsolat megszakadása. Legyen annak oka a másik döntése, elutazása vagy maga a halál, mindannyian kerestük utána azt, ami elveszett. Hiányzik a másik mosolya, kedvessége, a vele való meghitt beszélgetés, a közös örömök...

    Cikkek 2023. Október 15.

    Látogatás a karaói iskolánál

    Augusztus közepétől szeptember elejéig intézetünk munkatársai ellátogattak Tanzániába, hogy az iskola és gyülekezeti projekteket meglátogassák. 

    Cikkek 2022. Február 08.

    Kiscsoportvezető képzés Erdélyben

    Különleges misszióra való félkészülésben volt része az erdélyi magyar adventista közösségnek 2022 január 16 és február 6 között. A csoportvezetőképzési alkalmak szervezője és házigazdája, Balla Lóránd lelkipásztor, a Romániai Adventista Egyház Uniójának etnikai osztály vezetője valamint az Arthur Daniells Missziós Intézet (ADIMIS) teamje volt.

    Cikkek 2023. Október 19.

    Kávé egy nemes cél érdekében

    A Burger Roland Gymnasium egy új támogatási ötletét szeretnénk bemutatni, amivel a karaoi maszáj általános iskola diákjai részére adományokat gyűjtenek.