Artikel

  • Cikkek 2023. November 02.

    Újra indul a Kiscsoportvezető képzés januártól

    Eddig több, mint 100-an vettek már részt a három lépcsős tanfolyamon. Az első hét alkalommal a kiscsoportvezetés alapjaival ismerkedhetnek a résztvevők és egyből a gyakorlatba ültethetik megszerzett tudásukat. Az online tanfolyamon ugyanis mindenki az első alkalomtól kezdve egy kiscsoport tagjává válik, ahol a csoportvezetést és a rendszeres felelőstársi kapcsolatot tanulhatja és ápolhatja.

    Cikkek 2023. Október 19.

    Kávé egy nemes cél érdekében

    A Burger Roland Gymnasium egy új támogatási ötletét szeretnénk bemutatni, amivel a karaoi maszáj általános iskola diákjai részére adományokat gyűjtenek.

    Cikkek 2023. Október 15.

    Látogatás a karaói iskolánál

    Augusztus közepétől szeptember elejéig intézetünk munkatársai ellátogattak Tanzániába, hogy az iskola és gyülekezeti projekteket meglátogassák. 

    Cikkek 2022. Szeptember 21.

    A sokoldalú misszió

    Augusztus 26. és szeptember 15. között 36 önkéntes segítőkből álló csapat érkezett Tanzániában Dr. Szabó László vezetésével, akik az első adventista maszáj karaói általános iskolánál különféle tevékenységeket végeznek. 

    Cikkek 2022. Május 25.

    Ahogy én megéltem

    Az első alkalommal kiderült, hogy nemcsak hallgatni fogok, mert a képzés interaktív.  Na, ettől egy kicsit megijedtem, mert introvertált vagyok. De még ez sem riasztott vissza, mert sokkal nagyobb vágy volt a szívemben a tanulás iránt, minthogy emiatt visszalépjek. És ezt azóta sem bántam meg, sőt!

    Cikkek 2022. Április 25.

    A régóta vágyott kiscsoportom

    De hogy is alakult meg a csoport? Írtam egy ismerősömnek üzenetet: „Szia! Márciustól indítanék egy kis házi csoportot. Egy bensőséges kis csoportot szeretnék, ahol letehetjük a terheinket, őszintén megnyílunk egymás előtt, és ismerkedünk Istennel. Csatlakozol hozzánk?” Nem körüzenetnek szántam, de végül az lett belőle.